Gnocchi på morot i solnedgång

Som jag skrev senast så är det ju lite av en hit i min värld att ta hand om resterna och ge dem en rejäl plusmeny. Som morotspurén nu fick bli suverän pasta.
Tyvärr har jag inga bra bilder eller recept då allt skedde så snabbt i sällskap av en massa goda vänner. Då har jag ju inte tid att fotografera, dokumentera och skriva. Den här bilden är på en endaste som finns kvar dagen efter.

Men enkelt är det. Utgå från god morotspuré typ något av mina recept tidigare. Tillsätt mjöl och rör ihop till en deg. Jag behövde inget ägg när jag gjorde den här vilket jag inte vet alltid funkar men kör på det. Är du osäker rör i ett ägg. Gör små bollar av degen och tryck till med en gaffel och släng ner i kokande vatten. När de flyter upp är de klara. Låt vila med lite olivolja och när alla är klara så bryner du lite smör och salvia. Släng ner gnocchin och släng runt. Serveras med lite fetaost över. Suveränt!