Hasselbacksbetor (betaversion)

I lördags fick jag för mig att testa att göra hasselbacksvariant på rödbeta då det ändå var hasselbackspotatis i görningen där hemma. Jag gjorde på precis samma sätt alltså skalade, skivade tunt mot skaftet på en slickepott och skickade in i 225-gradiga ugnen på ett ugnsäkert fat med lite olja, smör, salt, peppar. Efter en halvtimme öste jag med lite fett från fatet och rev över lite pecorino och så avsluta i ugnen i 15 minuter till.
Som titeln avslöjar så var det kanske inte helt fulländat då de var ganska råa fortfarande så de måste gå längre alternativt att man förkokar dom lite. Vi får se hur det går. Uppföljning kommer eller så har ni kanske en idé eller ett tips. Skriv gärna till mig i så fall.
/G
Som titeln avslöjar så var det kanske inte helt fulländat då de var ganska råa fortfarande så de måste gå längre alternativt att man förkokar dom lite. Vi får se hur det går. Uppföljning kommer eller så har ni kanske en idé eller ett tips. Skriv gärna till mig i så fall.
/G