GOTT NYTT ÅR & GOTT NYTT UPPLÄGG!

Mitt första år med blogg är över och det har ju varit en kamp mellan rent nöje, uppdateringskrav och spontanitetsvånda. Men skam den som ger sig. Efter att Sickan kom till familjen (4 månader imorgon) så har ju bloggfokuset minskat och tiden för den blivit än mer knapp. Men maten ska ju fortfarande lagas men det är skrivandet som tar tid. Jag har även förhört mig lite kring hur folk läser bloggen och det verkar vara mer av en inspirationssida mer än slaviskt förlja recept och tillvägagångsätt. Lösning på både tid och lust fr egen del och förhoppningsvis kul för er med blir mer bilder, ingredienslista och en superkort förklaring över hur det hela rörs ihop. Ibland inte då det kanske säger sig själv. Vi får se hur det går men det känns som det enda sättet just nu. Tänk om det blir hela tolv råvaror under 2016.
För övrigt vill jag tipsa er om att gå tillbaks i historien och laga en del av rätterna som redan ligger uppe. Det gör vi här hemma och ibland förvnas jag över hur jäkla goda vissa rätter är. Snart presentation av 2016 första råvara.
Gott Nytt år på er!
/Göran